Kalemimi Buldum !!!

  Normalde bu yazıyı perşembe günü yazdım. Ama tembellik ve yoğunluğumdan ancak bugün bilgisayara geçirebildim. Lütfen bunu perşembe günü saat 13.30 da okulda benden dinliyormuş gibi okuyun. Daha anlaşılır ve hissedilir olacaktır.
İnsan bir nesneyi en fazla ne kadar sevebilir?  En fazla ne kadar değer verebilir? Bu soruya şimdi maruz kalsam cevabını belki kelimelere dökemem. Evet, az önce kalemimi buldum. Daha doğrusu arkadaş yanlışlıkla almış.
Bir haftadır dizüstü bilgisayarımdan başka yerde yazmıyorum, daha doğrusu yazamıyorum. Çünkü bu kalem benim tüm sırlarımı bilen istisnai dostlarımdan. Onunla anlattığım tüm gizlerim kapalı bir kutu benim için. Hatta bazen yazdığım yazıları yırtıp atarım. Böylece harfler ve kağıtlar unutur sırlarımı. Ama bu kalem... Benim halimi en iyi anlayan dostlarımdan biridir o. Hoş, herkese, her şeye dostum diyorum ya neyse.
İnsanlara kızdığımda, kendime küstüğümde hep onunla konuştum, onunla yazdım.
O benim en büyük gizim olan sevmek duygumu biliyor. Bu onun derecesine derece katıp, hiç bırakmadığım eşyalarımın arasında en yukarılara çıkarıyor. İşte ben bugün böyle aziz bir dosta kavuştum. Şimdi özlem gidermek için saatlerce yazasım var. Ama "Dil ve Anlatım" dersini dinlemeyip yazmaya devam edersem daha iyi yazamayabilirim belki.Şimdilik görüşürüz sevgili dostum.

Gülücüklü Kalın...
SHARE

M. Talha Y.

    Blogger Comment

28 Yorum :

  1. Kalemi sorguya çektinmi
    arkadan konuşmamış demi
    sırlarını falan anlattıysa yandın :))
    zorla konuşturmuş olmasınlar:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe yabancı dil öğretmedim hiç. Anlamaz kimse onu :))

      Sil
  2. Güzel kalemsin vesselam. Sürekli yazman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşAllah hep birlikte Kukla.
      Teşekkürler!!!

      Sil
    2. Temanı değiştirmişsin hayırlı olsun. Çok güzel olmuş ^^

      Sil
    3. Beğendiğine sevindim. Zaten yaptığımdan beri düşünüyorum: "Acaba Beğenilir mi?" diye.
      Teşekkürler!!!
      (önceki yorumu aynı şekilde bitirmişim bunu değiştireyim :D )
      Gülücüklü Kal!!

      Sil
  3. Benim de böyle bir kalemim var. Özel ders verdiğim evde kaybolmuştu ve o kadar üzülmüştüm ki öğrencim günlerce aramış sonunda bulup telefon etmişti. Çocuklar gibi sevinmiştim tabii :) Sanırım bu durumu çok iyi anlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanın bir parçası oluveriyor.
      Sana da ne mutlu ki bulmuşsun...

      Sil
  4. onu iyi kolla,sonra hayatta o kadar çok kendin dışında uğraşın olacak ki,sana kalan bir aynadaki görüntün,bir de seni sana hatırlatan bu kalem olacak.Yıllar sonra bu yazdığım senin için daha anlamlı olacak.Ben çok hoş buldum,sen de hoş geldin benim dünyama kuzucuk :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ben bu yorumu alıp saklayayım bir yerde. Bakalım ne kadar anlamlı olacak.
      Hem hoş da gelimişim zaten :D Ne mutlu bana!!
      Ne diyeyim nice yazılara :D :D

      Sil
  5. İlk başta dedim ki bi insan kalemini bulduğu için neden mutlu olur bu kadar, başka kalem mi yok? Ama yazını okuduktan sonra bu düşüncemin tamamen değiştiğini gizleyemem :) Hele o yazıp yazıp çöpe atılan yazılar kısmı.. Yeni keşfettim blogunu ve sanırım çok seveceğim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin, hoş buldun, hoş bulundum, hoş oldum :) :)
      Umarım yazılarım seni mutlu eder. Zira en birinci gayeleri bu.
      Gülücüklü Kal!!

      Sil
  6. bir şeylerimi kaybettim mi, tek kişilik arama timi kurar, ardından timi genişletir milletide peşime takarım.
    ama var ya çok sevindim. cidden! çünkü iki yıl evvel usb'sinin kapağını kaybedip tam altı ay aramış insanım. buldum mu? evet, buldum. hemde defalarca baktığım yerden eşyaların yerini değiştirirken çıktı ki, kütüphanemin arkasına baktığıma yemin edebilirim. tabii biraz iş, işten geçtikten sonra ortaya çıkması moralimi bozdu. keza, kapağını bulduğum vakit çoktan usb iş görmez hale geldiğinden çöpü boylamıştı.
    umarım hep yazarsın, daima yazarsın Talha. ^^
    yaşamına neşe katan anları nakşedersin satırlarına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sık sık aynı durumu yaşıyorum ben de. Bir şeyi kaybettiysem ve bulamadıysam sadece bir gecelik vaktim oluyor. Tabi biraz da Sherlock'tan edindiğim "çıkarımcılık" ilmiyle yatmadan önce yarım saat kadar düşünürüm. Sabah aklıma geldi geldi, gelemdiyse çoğunlukla bir iki ay sonra buluyorum o an aklımdan şu geçiyor:
      Ben bunu ne için arıyordum yav?
      İlkokul döneminden toplasan iki günlük anım var yalnızca. belki bu geleceği yaşamamızı olumlu yönde etkiler, bilmiyorum.
      Neyse ya yine çok yazdım.
      Gülücükle kal...

      Sil
    2. aman canım yaz, ne olacak. senin blogun. buraya yazmayacaksın da nereye yazacaksın. hem ne demiş pinhani "içinden geleni söyle, kalırsa yazık olur" yazık mı olsun yani? israf etmek yakışmaz. gerçi benim de uzun yazdığım oluyor. hatta ziyaret ettiğim bloglara da oluyor. sonra diyorum. "ahaa milletin sayfasını katlettim" kaç riv, kaç diye içimden geçiriyorum. um... ufaktan senin de blogununu katletmeye başladım gibi bir his var içimde, en iyisi gideyim. lâkin yaz, hiç öyle düşünme. :3

      Sil
    3. Zaten ben yalnız başıma uzun uzadıya yazdığım için öyle düşünüyorum. Biri daha katılırsa o zaman rahat rahat yazbilirim. Heralde yani. Bu yüzden sen gel benim blogu işgal et. bu benim faydama olur :D :D :D
      Şimdi neden bilmem kişiliklerimden biri bana şunu dedi :D :D :
      Çıkarcı pislik seni :D hahaha

      Sil
  7. Vay vay, kaleme bak sen, gizli kamera yerleştirsek hatta ses kaydedici falan sen o zaman gör gizemi :)
    Neyse kavuşman hoş olmuş ama madem bu kadar kıymetli, nasıl ayrı düştün, elinden düşürme heee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma aklıma GPS takmak bile geldi yeminle. Tabi o vakit kalem kalem olmaktan çıkardı, vaz caydım. Sağolsun arkadaş almıştı yanlışlıkla. Bir daha hiç yanımdan ayırmıyorum zaten. Böyle gömleğinin cebinde kalem olan inek öğrenci oldum resmen C: C;
      Bu arada hoş geldin bloğuma :)
      Gülücüklü Kal...

      Sil
    2. Hoş buldum, takip etmeyi unuttum mu yoksa sen yeni mi ekledin gfc'yi :)

      Sil
    3. Yeni ekledim sayılır. Benim hatam. Kalem kuklası hatırlattı sağolsun. C:

      Sil
    4. Olur mu yahu,ne hatası,hatırlatanın olması da ne güzel :)

      Sil
  8. Merhabalar.
    Kalem deyip geçmemek lazım. Kaleminizi bulduğunuza sevindim. Benim özel çantamda muhafaza ettiğim kalemlerimi bir görseniz şaşarsınız. Sakladığım bu her kalemin benim dünyamda ayrı bir yeri ve değeri vardır. Bakın kaybettiğiniz kaleminiz yüzünden ne kadar huzursuz, mutsuz ve perişan olmuşsunuz. Kaleminizi bulunca da ne kadar mutlu oldunuz değil mi?

    Çünkü o sizin sırdaşınız, dostunuz ve yüreğinizle insanlar arasında bir dil köprüsüdür.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam yorumlardan sonra yazımı tekrar okurum. Anladım ki zaten kalem deyip geçememiş, yazmış da yazmışım. C: Daha o kadar kalemle sırdaş olacak kadar yaşamış değilim. Bakalım benim kaç kalemim yüklenecek sırlarımı...
      Bilmukabele ve
      Gülücüklü Kalın...

      Sil
  9. Kalemini bulmana çok sevindim! :)) Yazın bana kendi kalemimi hatırlattı. Liseden beri kullandığım kalemim geçen hafta kırıldı yani kırılmış. Sınavda kalem kutumu açtığımda fark ettim. Tabii sınava başka kalemle girdim ve bağlamam ne kadar doğru bilmiyorum ama beklediğimden düşük almışım. :// Kalemine iyi bak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin kağıt salıncak!!
      Kalem kırılınca attın mı? Yani ben kırılırsa süs eşyası yapıcım. Ama atmiicam.
      Kırıldığına üzüldüm. Yeni kaleminle mutluluklar dilerim :)
      Gülücüklü kal...

      Sil
    2. Hoş bulduum :)) Atmadım tabii ki hala kendi kendine düzelir umuduyla bekliyorum :D Yeni kalemimi de alamadım çünkü kullandığım marka kalemi henüz bulamadım. :/

      Sil
    3. İnernette modelini bulabilirsin aslında. Seviyorsan bir dene bence :) :)

      Sil

Yorumların benim için önemli...

Ha Ben Ha Onlar (: